Een hotel met iDEAL boeken?

Tegenwoordig zie je eigenlijk bijna niet meer dat je een hotel alleen nog maar kunt boeken met een creditcard. Vaak is dit nog wel gebruikelijk, maar een hotel met iDEAL boeken zal ook mogelijk zijn. Dit betekent dus ook dat je geen creditcard meer hoeft aan te vragen wanneer je deze nog niet had.  Hoe werkt een hotel boeken met iDEAL? Dat is een goede vraag en eigenlijk werkt dit hetzelfde als het kopen van alles met iDEAL. Je krijgt namelijk de optie om voor een bank te kiezen op het betalingsscherm en daarna wanneer je alle stappen hebt voltooid zal de betaling ook geslaagd zijn. Dat is natuurlijk ideaal. Met een creditcard moet je ook eerst veel gegevens invullen en als je dan een foutje daarin maakt zal het allemaal niet werken en moet je de stappen allemaal nog een keer doen.

hotel boeken met iDeal

Waar kun je allemaal heen?

De vraag voor velen zal dan nog wel zijn waar je allemaal heen kunt gaan. In Nederland zal het mogelijk zijn om een hotel boeken met iDEAL, maar ook nog vele andere landen binnen Europa. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Frankrijk
  • Engeland
  • België
  • Spanje
  • Griekenland.

Maar daar zal het nog niet ophouden. Zo kun je namelijk ook naar Marokko, Turkije of Amerika. Het zal dus voor veel mensen zonder creditcard ineens mogelijk zijn om te gaan reizen. Veel mensen kunnen echter ook een creditcard aanvragen, maar doen dit liever niet vanwege de risico’s die er aan kunnen zitten. Bovendien kost het ook allemaal extra tijd die ze liever ergens anders aan spenderen.

Boek op tijd

Het is ook zeker aan te raden om op tijd te gaan boeken omdat er veel mensen zijn die op vakantie willen gaan. Wanneer ze weten dat het ook mogelijk is om een hotel met iDEAL te boeken zul je merken dat deze hotels zeer populair worden voor Nederlanders.